Medvirken i Nephew musikvideo i 2012

Både min kæreste og jeg er rigtig store Nephew fans, derfor deltog vi selvfølgelig, da Nephew lavede en konkurrence i 2012, hvor man skulle indsende en lille video sekvens. Alle videoerne blev herefter stemt på. De videoer der fik flest stemmer, blev så klippet med i musikvideoen til nummeret Klokken 25.

Som en ekstra bonus og tak, fik de videoer der kom med i musikvideoen, billet til generalprøven på Nephew’s album Hjertestarter.

Vi lavede en kort video, hvor vi sad og kyssede på en bro over indre ringvej i Viborg. Vores video endte med, at få flest stemmer (havde vi bestemt ikke regnet med).

Vi kom dermed, både med i musikvideoen til Klokken 25, og fik en rigtig fed opleves, til generalprøven på Hjertestarter.

Generalprøven blev spillet på Bremen teateret i København. På det tidspunkt var både Simon Kvamm og Kristian Riis (Guitarrist i Nephew), involverende i ledelsen af Bremen teateret, så det var meget naturligt, at de valgte og afholde generalprøven der.

Det var en super fed oplevelse, vi kunne virkelig mærke, nerverne sad helt uden på tøjet hos alle i bandet. De udtrykte, de var nervøse for hvordan publikum, ville tage deres nye musik. Efter de havde spillet et par numre, kunne man langsomt se, nervøsiteten fortog sig lidt. Det hjalp helt sikkert også, at vi alle i publikum, ikke lå skjul på, vi kunne lide hvad vi hørte.

Som du kan se herunder, var vi så heldige at komme med 2 gange i musikvideoen, og selvfølgelig er Klokken 25, nu blevet “Vores” sang.

Screendump fra 1:25

Screendump fra 3:09

Her kan du se hele musikvidoen til Klokken 25.


Vi er super taknemmelige for, vi har fået lov til at være, en lille bitte del af, den fantastiske Nephew historie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *